Fedtfrysning

Slip af med uønskede fedtdepoter

Fedtfrysning

Janes Klinik har nyt udstyr til fedtfrysning og kan nu tilbyde reducerende fedtbehandling!

Så hvis du føler at dine fedtdepoter er blevet vel fyldige og du gerne vil af med dem, så kontakt klinikken og få en tid!

Mine priser er yderst konkurrencedygtige og jeg vil mene at jeg har Fyens skarpeste pris på fedtfrysning.

Priser og mere info om fedtfrysning

Hvad er fedtfrysning?

Cryolipolysis, bedre kendt som fedtfrysning, er en moderne måde at støtte ens fedttabsanstrengelser på. Det antages at være lige så effektivt som Liposuction kendt som fedtsugning. Fedtfrysning er dog mere sikkert, da der generelt ikke er nogen bivirkninger forbundet med processen.

Metoden kræver ikke kirurgi, bedøvelse eller nåle og du kan vende tilbage til dine sædvanlige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Hverken hud eller organer bliver påvirket i forbindelse med behandlingen. Der kan dog forekomme rødme, ømhed og lettere hævelser og nedsat følesans i de behandlede områder i op til en uge.

Før- og efterbillederne viser fedtfrysningens imponerende virkning

Fedtfrysning er kendt for at give fantastiske resultater, når man ønsker at reducere fedt i taljen, på maven, hofter og lår samt, specielt for mænd, brysterne. Der er også mulighed for at fjerne eller reducere dobbelthager.

Hvordan foregår behandlingen?

Fedtfrysning foregår på udvalgte steder af kroppen med påsætning af nogle frysehåndtag. Det ønskede område afkøles herefter i op til en time. Fedtcellerne i de berørte områder forsvinder gradvist over en periode på 2 uger til 2 måneder, fordi fedtcellerne ganske enkelt ikke kan tåle kulden og dermed dør. De døde fedtceller skylles ud som affaldsstoffer.

Hvor mange fedtfrysning behandlinger skal man have?

Resultatet er langvarigt og studier påviser reduktion af fedtet på op til 30%. Mange opnår den ønskede effekt efter blot én behandling, hvor andre ønsker 2-3 eller flere behandlinger. Det er bedst at holde ca. en måneds pause mellem behandlingerne.

Prisliste på fedtfrysning
Reducering af fedtdepoter

VIGTIG INFO VEDRØRENDE FEDTFRYSNING:

Hvis du får blodfortyndende medicin, er patient med Raynauds syndrom, er gravid, patient med metal i kroppen, patient, der har fået lavet kirurgisk indgreb i behandlingsområdet, patient med hepatitis C eller alvorlig diabetes, patient med brok i nærheden af behandlingsområdet, patient med lever- og/eller nyreproblemer, epilepsi eller cancerpatient eller er HIV-positiv, bør oplyse dette til klinikken inden behandling, da det måske ikke er sikkert at behandle dig.