Healing

Healing & klarsyn

Healing kan genskabe balance i krop og sjæl.
Med healing kan jeg fjerne gamle blokeringer, som spærrer vejen og som fastlåser dig i en ubehagelig og ofte smertelig situation, ligesom jeg kan fjerne fysiske og psykiske smerter, og give ny energi og flow.
Healing giver ro i sindet og giver stort velvære. Du behøver på ingen måde tro på healing, for at det lykkes for dig at få genoprettet balancen i dit liv. Det vigtigste er, at du får det bedre!
Læs nogle af de nedenstående beretninger fra mine 25 år som healer. Nogen kalder mig “heksen”, andre kalder mig en “klog kone med varme hænder”. Jeg har ikke selv en forklaring på hvad der gør, at jeg kan genoprette og afhjælpe de ubehagligheder der kan opstå i krop og sind.
Klarsyn er en del af healing-processen, som hjælper den, der står ved en svær beslutning og er usikker på hvad vej, der skal vælges.
Pris for 1 times behandling kr. 650,- 1,5 time kr. 950,-

Læs om mine succes oplevelser

Marie ankom til klinikken i kørestol, hun mente sig skadet af hpv-vaccinen, som sad i hele Maries krop som en slags forgiftning. Maries ben blev rettet ud og Marie kunne stå på sine ben for første gang i 2 år. Marie kom til flere behandlinger og kan i dag gå normalt, også på trapper..

Poul kom kravlende ind med 4 discus i ryggen og skulle samme dag medvirke i en workshop i Svendborg Fysioterapi, fordi han var et tilfælde, man ikke kunne hjælpe. Poul måtte aflyse efter mødet med mig, fordi alle smerter forsvandt og Poul kunne gå oprejst og glad hjem. Det var en noget overrasket kone, der kom slæbende med Poul ind i klinikken og nu modtog en ”rask” mand. Poul fik efterfølgende arbejde i stedet for pension.

Torben havde døjet med smerter i 20 år og var indstillet til operation. Han skulle holde sin venstre arm bøjet og holde den ind til kroppen under løb. Behandlingen tog 5 minutter og alle smerter forsvandt. Han har ikke haft problemer siden og jeg møder Torben en gang imellem… Behandlingen var i 2004…

Tanja har hostet i 20 år, hun kan ikke tåle hund/kat og tændte stearinlys – efter healing ingen hoste – fantastisk!

Susanne var invalideret i begge arme efter at have arbejdet med at plukke høns og hun havde søgt pension… Begge arme blev helt raske og efter 3 mdr. fik Susanne arbejde ved SAS med rengøring af fly… og ja, uden problemer.
Anny kom med åreknuder og disse forsvandt ….
hedeture fjernes med BMS akupunktur
Linette fik sin hørelse igen på højre øre…. efter at være døv i 10 år…
Ulrik led af stærk kronisk hovedpine efter en ulykke og sygemeldt på 3. år. Hovedpinen forsvandt ved første behandling og Ulrik arbejder som en gal og henviser venner og bekendte til klinikken!