Ugen der gik – Samtaler, klarsyn og healing – jeg elsker at kunne gøre en forskel for mine klienter!

Ugen der gik – Samtaler, klarsyn og healing – jeg elsker at kunne gøre en forskel for mine klienter!

26. november 2019 Ugen der gik i Janes Klinik 0
Samtaler, klarsyn, hypnose og akupunktur

 

Jeg har haft en kort uge… Jeg har brugt et par dage i København og har nydt hvert et minut! Batterierne er ladet op, og jeg er så klar til den nye uge.

Fjernede smerter i skulder med akupunktur og hjalp opgivende klient med samtale, klarsyn og healing

Klient, sygemeldt frisør med smerter i venstre skulder – den modtagende side. Vi fik talt om de blokeringer der er i klientens liv lige nu. Det gav god mening for klienten, som fik et par redskaber til at klare lignende situationer. Akupunktur fjernede smerterne og det var en glad klient der gik hjem. Fik en hurtig tilbagemelding – klienten er på job igen.

Tog imod en klient, der er låst fast i livet på flere områder og var meget opgivende. Det er noget af det jeg elsker ved mit arbejde. At kunne gøre en forskel med samtale, klarsyn og healing, og derefter at se en klient som blomster helt op, glad i låget og igen klar til at leve livet og tage imod de udfordringer som venter forude.

Stressramt klient fik hjælp af samtale og healing

Klient, der stressramt og samtidig har en dement mor, som er kommet på plejehjem, er udfordret. Det tager rigtigt hårdt på klienten, som hopper og springer for sin mor og har svært ved at være noget for dem derhjemme. Så klienten mangler overblik og er på reservelageret, for at hente ressurser som ikke findes. Vi fik en lang samtale og fik styr på mange ting. Så aftalen er nu, at der afsættes 1 ugentligt besøg hos mor, så der er tid til at lade op og igen få familien til at fungere. Jeg afsluttede med healing. Det var en træt men glad klient jeg sendte hjem.

Ønsker jer en skøn uge….

 

Og husk nu, tænk positivt…..

Skriv et svar