Ugen der gik – klienter med smerter og klient med fibromyalgi fik hjælp af akupunktur

Ugen der gik – klienter med smerter og klient med fibromyalgi fik hjælp af akupunktur

18. november 2019 Ugen der gik i Janes Klinik 0
Akupunktur og healing - ugen der gik i min klinik

 

Tiden går med raske skridt, svært at forstå er det allerede er midt i november, men den tid der er gået godt, kommer aldrig skidt tilbage.

Nye klienter kommer til og jeg glædes over, at kunne hjælpe så mange, føler mig priviligeret og er dybt taknemmelig for min kunnen.

Klient med 2 smertefulde skuldre er blevet scannet og har fået at vide, at smerterne vil fortage sig om 8-10 mdr. og hvis ikke, må klienten komme igen. Klienten har svært ved at løfte armene op og har 2 sovende fingere. Jeg brugte akupunktur som det første og klienten blev smertefri, og kunne med stor glæde løfte armene i vejret igen. De sovende fingere forblev sovende, og det er jeg ikke tilfreds med, så jeg arbejder videre for at finde løsningen på dette.

Klient med fibromyalgi blev smertefri, efter kun 3 akupunktur-nåle

Klient med fibromyalgi ringede og fortalte, at hun havde så store smerter i hele kroppen at det føltes som ild indvendig. Klienten fik en akuttid. Klienten var her hos mig i marts i år med samme problem og har været helt smertefri indtil for få dage siden, det syntes jeg selv er fantastisk. Efter 3 nåle blev klienten efter få minutter smertefri igen og rejste sig og dansede rundt. Det gør mig ganske glad og taknemlig for mit arbejde i klinikken. Det var en super glad klient jeg sendte hjem.

NADA øreakupunktur afhjalp abstinenser og gav ro på nervesystemet for klient med kronisk migræne

Klient med kronisk migræne på nedtrapning af depotmedicin og store abstinenser ringede og bestilte tid til en gang massage. Klienten var hårdt medtaget og mit første valg var NADA øreakupunktur til at afhjælpe abstinenserne og give ro i nervesystemet. Klienten fik herefter en nænsom omgang massage med masser af omsorg og healing. Det var en afslappet klient, der forlod klinikken og takkede mange gange for en fantastisk behandling. Klienten vil komme igen i den kommende uge. Dejligt at kunne gøre en forskel.

Klarsyn og en glad klient der er blevet gravid – livet er da fantastisk!

Klient, som har været her flere gange og hvor jeg flere gange har brugt mit klarsyn. Jeg forudsagde f.eks. at klienten nok skal få børn og at der inden jul ville komme en positiv oplevelse i december og igen til april. Og ja, det var en mega glad klient der trådte ind i klinikken i dag. Klienten er gravid – hurra, jeg blev så glad på klientens vegne… glæder mig til at følge med. Livet er da fantastisk. Vi fik talt meget om dette og andre oplevelser og om livet på godt og ondt.

Klient der er opgivet af sundhedssystemet, blev smertefri efter 5 akupunktur-nåle

Klient fra Københavnstrup kom igen. Klienten var her i foråret med smerter i skulder og nakke, og kom igen med samme problematik. Klienten kunne iøvrigt fortælle, at de ting jeg havde forudsagt var sket præcis som jeg sagde, super dejligt med en sådan tilbagemelding. Klienten er opgivet i sundhedssystemet med smerter, som stammer fra et trafikuheld og har fået at vide, at det skal hun lære at leve med og bare tage smertestillende i ny og næ. Klienten var helt sikker på, at jeg igen ville kunne afhjælpe med akupunktur. Efter 5 nåle var klienten smertefri igen. Klienten fortalte, at hun har sendt 4 veninder herhen og alle har været godt tilfredse. Den var igen en glad og smertefri klient, der gik hjem med smil på læberne.

Husk nu, tænk positivt…

 

Skriv et svar