Ugen der gik – En forrygende uge med mange fantastiske resultater, og en tur til Jylland

Ugen der gik – En forrygende uge med mange fantastiske resultater, og en tur til Jylland

12. november 2019 Ugen der gik i Janes Klinik 0
Klienter i ugens løb

 

Det har igen været en forrygende uge med mange fantastiske resultater.

Har lige afsluttet en klient, som kom på grund af hedeture fra overgangsalderen. Klienten fortæller, at hun er kendt for hende med vådt hår. Vi blev enige om 3 hurtige behandlinger med nåle, for at få helt bugt med hormonerne. Samtidig vil klienten også gerne tabe sig og har problemer med sukkertrang… Så klienten fik også en nål for dette. Onsdag kom klienten igen og kunne fortælle, at der ikke var ret mange hedeture tilbage og var egentlig god tilfreds med resultatet. Jeg gav en gang nåle mere for overgangsalderen og sluttede af med en gang healing. I dag kom en meget glad klient, ingen hedeture og ingen sukkertrang, har tabt sig 3 kg på en uge. Vi blev enige om også at stikke nåle mod overvægt, så hendes forbrænding kan blive sat i vejret. Klienten kom også lige i tanke om, at hun faktisk har døjet med med mange smerter i lænden (klienten kører truck og sidder tit skævt) så jeg satte lidt nåle for det også og 1 2 3 – klienten blev smertefri og var meget positivt overrasket. Ligeledes døjer klienten også med for meget væske i kroppen, så der blev også sat 1 enkelt nål for dette. Det var en mega glad klient der gik hjem i dag.

Smerter på grund af diskusprolaps blev fjernet med akupunktur

Klient kom med smerter i lænden p.g.a. diskusprolaps og fik derfor akupunktur og i løbet af 5 minutter var klienten smertefri. Klienten havde også ondt i livet, var ligesom låst, både arbejdsmæssigt og i privatlivet. Efter en længere snak og brug af mit klarsyn, var der flere ting, der blev meget tydeligere for klienten. Klienten vendte tilbage på sms. Har fået sat handling på flere af de ting vi talte om, og måtte også lige huske at fortælle, at hun stadig var smertefri og har fået et positivt syn på fremtiden.

Kronisk hovedpine og sløret syn – ganske få akupunkturnåle gjorde en forskel

Klient med kronisk hovedpine i kraniekanten, som trækker sig op i baghovedet og giver sløret syn. Med ganske få nåle blev klienten smertefri og kunne igen se klart. Fik talt om de mulige psykologiske årsager til den tilbagevendende hovedpine/migræne. Klienten var her for 5 mdr. siden, hvor klienten også blev smertefri og det holdt i 5 mdr. Med klarsyn kom der et tydeligt billede af, hvad der skal gøres fremadrettet for at hovedpinen/migrænen ikke vender tilbage.

Det er så vigtigt at klienterne samarbejder med mig og jeg prøver at forklare, at hvis man ikke ændrer på tingene fremadrettet ender resultatet med at blive det samme. Så handling skaber forvandling!

Fantastisk afslutning på ugen, med at behandle klienter i Aalborg

Jeg sluttede ugen af i Aalborg med at behandle klienter i en lånt klink, hos mine allerbedste coach-venner, som jeg er så heldig at have i mit liv. Klienterne spændte sig aldersmæssigt fra 1½ år til 50 år, en fantastisk oplevelse at få lov at hjælpe lidt jyder, som indimellem havde svært ved at forstå det syngende fynske 🙂

Det var alt for denne gang i Ugen der gik i Janes Akupunktur – Healing og Hypnoseklinik.

… og husk nu, tænk positivt…

Skriv et svar