Ugen der gik i min klinik – Klienter med smerter, skepsis mod alternativ behandling og et rygestop

Ugen der gik i min klinik – Klienter med smerter, skepsis mod alternativ behandling og et rygestop

5. november 2019 Ikke kategoriseret 0
Janes blog om mine klienter

 

En klient, som har lidt af invaliderende migræne i 10 år, oplevede efter akupunktur at migrænen forsvandt og det var en overrasket og glad klient jeg sendte hjem.

Klient med store smerter i skulder og overarm opsøgte mig og jeg kunne konstatere, at der næsten ingen bevægelighed var i armen. Klienten skal opereres i den nærmeste fremtid. Klienten blev smertedækket og jeg rådede klienten til at sygemelde sig.

Det er absolut ikke godt at tilsidesætte sig selv og tro man ikke kan undværes, skaden bliver kun forværret og smerterne vil dukke op igen.

Klient med diskusprolaps i nakken og mange smerter til følge og derudover dårlig skulder og ben. Klienten kunne næsten ikke tro op det. Har gået med dette i 1 ½ år og har måtte indstille sit arbejde i motionscentret. Jeg håber klienten efter denne behandling er på banen igen. Det er så livgivende at se den forandring, der sker efter behandlingen.

Klient der er meget deprimeret og virker til at havde opgivet alt, har smerter i begge arme. Er forsker i sygdom og skal bruge pincet rigtigt meget i forskningen. Det er efterhånden ret svært for klienten og jeg mærker stor skepis omkring alternativ behandling. Klienten får akupunktur og kan nu bruge sine arme uden smerter. Klienten kan ikke helt forstå det og venter på, at det skal vende tilbage. Med samtaleterapi forsøger vi at vende de mørke tanker til positive tanker og slutter af med en hel healing. Og vupti, en klient der stråler og som igen tror på fremtiden med lys i øjnene.

Rygestop – der skal være motivation for at det kan lykkedes

Klient der ønsker at holde op med at ryge, så vi tager en lang snak. Klienten har hele tiden psykiske udfordringer og bruger ofte en cigaret til at dulme sig på, og jeg prøver med samtale at finde motivationen for rygestop. Det er sådan med alt afhængighed, at der skal være motivation for at det lykkes. Det kan være overspisning, alkohol, sukker, rygning osv. Man kan ikke bare stoppe fordi ens børn siger, at det er træls man ryger. Eller at lægen har sagt, at man kun har få år tilbage, hvis man ikke stopper…

Ønsket skal virkelig  komme indefra. Og det er her jeg bruger NLP for at måle motivationen, ingen grund til hypnose, hvis motivationen ikke er tilstede. Tilbage til klienten, som virkede motiveret og gik hjem som ikke ryger…

Har også i denne uge været ude og holde foredrag om alternativ behandling – en fantastisk god oplevelse, hvor jeg gav et par gratis behandlinger med akupunktur og fine resultater til følge…

Husk tænk positivt 😊

Skriv et svar