Ugen der gik – Jeg kan selv blive overrasket over min healing og er dybt taknemmelig for den store gave, jeg har fået.

Ugen der gik – Jeg kan selv blive overrasket over min healing og er dybt taknemmelig for den store gave, jeg har fået.

28. oktober 2019 Ikke kategoriseret 0
Janes Klinik - ugen der gik

 

Jeg havde for nogle dage siden en klient som var gået ned med stress i marts måned! Dette har efterfølgende skabt angst og klienten panikker meget og har også udviklet sig til lavt selvværd. Efter behandling med hypnoterapi og hypnose, følte klienten sig bedre tilpas. Har efter 10 dage fået en positiv tilbagemelding  om, at angsten er væk og troen på sig selv er blevet meget bedre. Samtidig fortalte klienten, at hun var noget skepisk da hun forlod klinikken, men er blevet positivt overrasket over effekten.

Klient med store smerter i begge ankelled – samtaleterapi, akupunktur og healing gav balance i kroppen

Klienten har været scannet og undersøgt på kryds og tværs, men der er ikke fundet noget der indikerer, at der noget i vejen. Med NLP samtaleterapi, kommer jeg frem til den psykiske blokering der er i anklerne. Klienten har svært ved at gå fremad i livet og står i stampe. Blot med samtalen begynder anklerne at blive fri. Jeg brugte akupunktur til det sidste og sluttede af med en hel healing, så der er balance i kroppen igen. Det var en meget glad klient jeg sendte hjem.

Healing, NADA og akupunktur mod tics og healing til tidligere astma-klient, med uro i kroppen

Ung mand med tics, som er meget generende for ham. Efter 5 behandlinger (healing, nada, akupunktur) er det nu lykkedes…. Hurra hurra, klienten er nu uden tics og jeg er bare så megaglad på hans vegne.

Klient, som har været her tidligere med astma, er næsten helt fri for at bruge astmamedicin, har valgt, at tage et enkelt pust før en fodboldkamp for ikke at risikere noget. Tror det er vanen, der gør det. Men fantastisk flot synes jeg selv. Klienten var ligesom lidt inde i sig selv og jeg mærkede uroen på mig. Efter healingen var det en strålende klient, der igen var nærværende og med ro i kroppen. En meget glad klient der kørte hjem.

Jeg bliver nogle gange selv overrasket over min healing og den store gave jeg har fået

Ung kvinde med akne og åreknuder. Jeg brugte akupunktur og healing. Jeg lagde hænderne på åreknuderne og mærkede de forsvandt, jo jeg bliver selv overrasket mange gange over min healing og er dybt taknemmelig for den store gave, jeg har fået.

Klient med stress og flere klienter med smerter på grund af diskusprolapser fik hjælp

Klient med stress, som er anbefalet at sygemelde sig her og nu. Klienten fik efter healing, flere gode arbejdsredskaber med hjem til at komme videre og passe på sig selv.

Har i løbet af ugen haft flere klienter med diskusprolapser og store smerter i nakken og trækken ud i skulderne. De er alle blevet smertefrie og kan bevæge hovedet frit igen.

Husk, tænk positivt….

 

Skriv et svar