Ugen der gik – Nyt håb for medicinafhængig gennem 10 år med hjælp fra healing og klarlys

Ugen der gik – Nyt håb for medicinafhængig gennem 10 år med hjælp fra healing og klarlys

25. februar 2020 Ikke kategoriseret 0

åbent hav

Så er “ugen der gik” kommet i gang igen – med nye klienter, jeg er glad for at kunne hjælpe.

Lavt selvværd og negativt livssyn blev afhjulpet med samtale og hypnose

Klient med lavt selvværd og negativt livssyn – ”der er aldrig noget godt til mig” – NEJ, det er der ikke, når du går, og bekræfter dig selv i, at der ikke er noget godt – ja, så bliver det ikke anderledes. På med ja-hatten, det gør livet nemmere, og alle kan lære at tænke positivt, og få det bedste ud af livet, på godt og ondt. Klienten fik efter en lang samtale, hypnose for lavt selvværd og det negative livssyn. Det var en glad og taknemmelig klient, jeg sendte ud ad døren.

Nyt håb for medicinafhængig Klient

Klient, som er afhængig af medicin, og som ikke er meget for at smide det sidste. Klienten forventer selv, at den sidste medicin skal nedtrappes over de næste 3 år. Klienten har indtil nu været på nedtrapning i 10 år.

Da jeg selv har været i klientens sted, for mange år siden, var det en meget speciel og fantastisk oplevelse at få lov at hjælpe klienten på rette vej. Der blev vendt rigtig mange ting. Vi sluttede af healing og klarlys, og jeg kunne fortælle klienten, at hun vil være ude af medicinen om 7-8 mdr., hvor jeg ser hende stå ved et åbent hav med udbredte arme og råbe sin frihed ud. Ligeledes kunne jeg se, at klienten har mulighed for at blive mor om ca. 3 år.

Men der er altid et lille men, for man skal være indstillet på at gøre et stykke arbejde selv, tingene kommer ikke af selv, og uden handling sker der ingenting. Klienten bor langt herfra, og vi har aftalt at skrives ved. Denne klient har på en eller anden måde sat et særligt aftryk i mit hjerte.

Efter 30 sekunder var smerterne væk

Klient med store smerter i kraniekanten, nakken og højre skuldre, og har gået med det i mange år. Klienten er samtidig overvægtig, og hvis jeg også kunne gøre noget for dette, ville manden være taknemlig. Klienten fik akupunktur mod smerterne, og det var en overrasket mand, der efter nogle minutter kunne fortælle at nu var smerterne halveret…… jeg palperede igen, for finde ud af, hvor de 2 sidste nåle skulle sættes. Og ja, da de var sat, gik der 30 sek. så var smerterne væk.

Klienten fik herefter akupunktur mod fedme/overvægt … så nu venter jeg spændt på at høre, hvordan det går for ham. Klientens kone har fået samme behandling og klienten kunne fortælle, at hun har tabt 4 kg på 1 mdr. Det er altid skønt med positive tilbagemeldinger, når jeg får bekræftet, at det virker, det jeg gør.

Jeg observerer også, at klienten har svært ved at få luft…. Klienten fortæller, at han har en hård knude i maven, der trykker på lungerne, men lægen siger, at det kan de ikke gøre noget ved – hmmm. Klienten fik en healing, så hele kroppen kunne blive afslappet, den har siddet i spænd for at holde smerterne ud.

Jeg valgte til sidst 2 nåle til luftvejene, og det gav betydelig mere luft for klienten, som ligefrem glædede sig til at cykle hjem i stormvejr. Det var en glad klient, der cyklede hjem.

Med denne lidt længere historie, vil jeg fortælle om, hvordan jeg egentlig arbejder i klinikken, hvordan jeg bruger alt min viden på bedste vis, for at hjælpe den enkelte bedst muligt.

Ønsker jer alle en skøn uge og husk nu, tænk positivt…

Skriv et svar