Ugen der gik – Healing og akupunktur kan hjælpe mod mange forskellige sygdomme

Ugen der gik – Healing og akupunktur kan hjælpe mod mange forskellige sygdomme

10. marts 2020 Ikke kategoriseret 0

Lilla krokusblomster

Store smerter i knæ forsvundet ved hjælp er akupunktur

Ældre mand kommer med store smerter i begge knæ. Manden har for 3 uger siden lagt 100 kvm. terrassefliser, og har haft smerter lige siden. Jeg bruger akupunktur og efter 10 min. er han smertefri i begge knæ. Så det er en glad mand, jeg sender hjem, med ordene om at passe bedre på sig selv.

Kvinde med kraftig hovedpine i 18 år og svedeture hjælpes med healing og akupunktur

Kvinde, der har gået med kraftig hovedpine i 18 år, og har samtidig fået en hormonel sygdom som gør hun sveder meget. Jeg mærker efter med mine hænder (healing) for at finde ud af, hvor hovedpinen kommer fra. Derefter bruger jeg akupunktur og jagter hovedpinen, som flytter sig lidt rundt. Efter ca. 10 min. er 90% af smerterne fjernet.

Det er lidt uvirkeligt og samtidigt underligt for kvinden, som ikke kan huske, hvordan det er IKKE at have kraftig hovedpine.

Jeg giver endvidere akupunktur for det hormonelle system og svedeturene. Jeg slutter af med en healing.

Efter behandling er kvinden blevet meget træt og får tilbud om, at ligge på sofaen stuen 1 times tid, mens en anden klient kommer i klinikken, hvilket hun tog imod. Efter en time, var det en meget glad kvinde, der befandt sig i stuen. Helt smertefri og i højt humør.

Behøver jeg at skrive, at det gør mig mega glad.

Kvinde kom med hedeture, sukkertrang og for højt blodtryk og en afhængighed af Pepsi-cola

Kvinde med hedeture, sukkertrang og for højt blodtryk. Jeg starter med akupunktur mod sukkertrang og efter 2 min. får klienten ligesom metalsmag i munden, et rigtigt godt tegn på, at det vil lykkes. Kvinden får akupunktur mod hedeturerne og jeg forventer, at det nu er overstået med det.

Endvidere får kvinden akupunktur mod for højt blodtryk. Kvinden bliver efter behandlingen opfordret til at drikke et glas vand. Kvinden fortæller, at hun ikke er god til vand, og har sat en Pepsi klar i bilen, til hjemturen. Det viser sig, at hun har et overforbrug af Pepsi-cola, hun drikker ca. 3 liter om dagen. Jeg har forslået kvinden, at komme igen til en gang hypnose, hvor cola bliver skiftet ud med vand. Når hun gerne vil tabe sig, er det vigtigt at få, skyllet systemet og få affaldsstofferne ud af kroppen. Dette kan ikke klares med cola.

Kvinde med gammel fibersprængning er ny smertefri efter healing og akupunktur

Kvinde som have bestilt tid til en healing. Kvinden har en 15 år gammel virus på stemmebåndet samt en 4 år gammel fibersprængning under højre bryst, lægen siger det er kronisk og at der ikke kan gøres noget ved det. Jeg spørger altid klienterne, om de har været ved læge osv., inden jeg går i gang.

Jeg giver akupunktur for stemmebåndet, og det gør desværre ingen forskel, men jeg håber, at det måske ændrer sig de næste par dage. Jeg ser en gang imellem, at det lykkedes alligevel efter et døgn eller to. Jeg giver akupunktur og healing for fibersprængningen og efter få min. er smerterne helt væk. En rigtig god oplevelse for kvinden.

 

Husk at tænke positivt!

Skriv et svar