Ugen der gik – Unge som ældre har i denne uge fået hjælp med healing

Ugen der gik – Unge som ældre har i denne uge fået hjælp med healing

13. marts 2020 Ikke kategoriseret 0

sol bag sky

Klient på 90 år fik hjælp til bentøjet vha. healing

Ny klient på 90 år kom i klinikken – positiv og stadig rigtig glad for livet. Klienten har lidt problemer med bentøjet, men klarer dog trappen til 1. sal uden problemer. Vi bliver enige om, at healing ville være løsningen på flere aldersbetingede skavanker. Klienten føler sig som ”ny” og glæder sig til at afprøve bentøjet på hjemturen. Efter 2 dage ringer klienten og fortæller, at hun fløj hjem med sin rollator og måtte flere gange kigge ned på sine fødder, for hun fornemmede, at skoene var blevet alt for store, og var bange for, at hun havde taget mine sko på hjem. Det er så dejligt og givende med positive tilbagemeldinger.

Lille dreng får mindre hoste efter healing

Lille dreng kommer dagen før sin 1-års fødselsdag med bekymrede forældre. Drengen hoster voldsomt hvilket, han har gjort det i flere dage. Ikke nok med bekymringerne – men det tager også deres nattesøvn. De har været ved lægen tidligere på dagen og fået konstateret, at det er en virus.

Jeg vælger at heale lillemanden som bestemt ikke synes, det er rart. Vi finder lidt genkendeligt tegnefilm på YouTube, for at flytte fokus fra mine hænder. Efter 10 min. healing er drengen allerede i bedring, og det gode humør er vendt tilbage. Hosten er blevet mindre, så jeg sender glad den lille familie hjem og håber, at de alle 3 for sovet om natten. Jeg skrev naturligvis en fødselsdagshilsen næste dag og fik denne besked tilbage: ”Hej verdens bedste Jane. Guldklumpen har sovet hele natten og hoster mindre og mindre! Du er en engel. Tak for din hjælp altid. L….. sender en krammer til dig!”. Ja, så kan jeg da kun være glad.

1 enkelt nål var nok til at afhjælpe smerter fra hælspore

Klient med hælspore kommer haltende ind i klinikken, han har prøvet forskellige behandlinger, men intet har virket endnu. Så han tør næsten ikke tro på, at akupunktur, kan gøre ham smertefri. Jeg undersøger hælen og sætter 1 enkelt nål, og så sker miraklet, han er smertefri og kan nu genoptage sin badminton igen. Jeg har efter en uge fået positiv tilbagemelding, at det går fantastisk og han har ikke mærket mere til hælen.

Klient med hedeture/humørsvingninger og vægtforøgelse får hjælp med akupunktur

Klient med hedeture/humørsvingninger og vægtforøgelse. Jeg bruger akupunktur mod hedeturene og sætter også 3 nåle for at sætte forbrændingen i vejret. Jeg sluttede af med en kort healing. Det var en glad klient jeg sendte hjem. Glæder mig til at få tilbagemelding.

Når jeg stikker for hedeture, er det bedst med 3 behandlinger inden for uge. Dette har jeg dog kun måtte gøre en enkelt gang. Jeg bruger akupunktur en del mod hedeture og med meget gode resultater.

I dag kom en klient på anbefaling af anden klient, som var her i efteråret. Han har en PHD. og forsker på organer. Han kom med en dårlig hofte og så negativ på mange ting og forventede ikke at få den rette hjælp her. Det har så vist sig, at manden efter NLP/healing har fået ændret rigtigt meget på sit liv. Manden er glad og positiv og næsten ikke til at kende igen. Det er superskønt, at få en sådan tilbagemelding.

 

Husk at tænke positivt!

Skriv et svar