Rygsmerter

Rygsmerter

12. januar 2018 Ikke kategoriseret 0

RYGSMERTER lad mig hjælpe dig….

Kerteminde Rygsmerter klinik

Rygsmerter opstår af mange årsager, som der kan læses en masse om  på nettet. ca. 1. million Danskere lider, men der er hjælp at hente. Der findes mange forskellige steder på ryggen, hvor smerterne kan være: øvre del ryg, nakke, lænd, haleben, midt på ryggen, smerter mellem skulderbladene m.v.

Hold i ryggen og andre akut opståede smerter pga. forkert eller gentagende  bevægelser, som  udløser smerter i et bestemt område, kan fjernes med BMS-akupunktur.

Kroniske smerter som  slid, prolaps, smerter efter færdelsuheld mv.

Uanset hvad, er smerterne til tider så voldsomme, at det kan være svært at være til. Bare det at kunne komme ud af sengen om morgenen, kan for mange være en pinsel og nogle har også brug for hjælp til at komme op. Kender du det, at skulle have 10 puder i ryggen for at kunne sidde i en sofa? Du er udelukket fra mange ting og dit bevægelses-område er blevet mindsket. Nu handler det om gode og dårlige dage, og smerterne har taget over og styrer dit liv. Det er svært at planlægge aktiviteter ud af huset, da du aldrig kan vide dig sikker på smerternes omfang.

Du spiser helt sikkert en del smertestillende medicin og med god grund, for at kunne eksistere. Der er bare en del bivirkninger ved al medicin og kroppen vil kræve mere og mere for at blive smertedækket.

Du har været igennem det etablerede system op til flere gange med scanning, fyseterapi, kiropraktor, men er stadig plaget af dine smerter.

BMS-smertebehandling er ideel mod rygsmerter.

Med akupunktur (der stikkes kun i arme og ben) kan dine smerter halveres i løbet af 5 min. og i mange tilfælde er smerterne helt væk efter en enkel behandling. Skal der 2-3 behandlinger til, så fat mod, og tro på, at det kan hjælpe.

BMS akupunktur

 

Tænk at prøve et liv uden smerter………………  tør du vente…

 

 

 

 

I fjernsynet kan man se mange programmer som efterhånden beskæftiger sig mere og mere med psyken – kan smerterne hos dig være psykisk betinget – muligvis. Jeg har aldrig været i tvivl – gennem mere end 25 års praksis har jeg oplevet at hvis man gør op med tidligere traumer, uforløst vrede, misundelse, sorg, angst etc. Kan en healing – hypnose og coaching få dig tilbage på sporet uden smerter.
Se listen nedenfor – er der noget du kan genkende 🙂

Rygsmerter øverst                         Føler sig ikke støttet og lukker sig inde i sig selv…

Rygsmerter midtpå                      Noget gammelt fra fortiden, som  er svært slippe…

Smerter i lænden                          Står for angst for manglende penge.

 

Dette er kun et udpluk af hvad, det kan være, som har sat sig i ryggen.

Bestil en tid i dag hos www.janesklinik.dk og oplev en verden uden smerter.

 

Skriv et svar