Knæskade -Få hjælp nu

Knæskade -Få hjælp nu

4. marts 2018 Ikke kategoriseret 1

knæ og menisk skadeKnæskade og smerter i knæet

Meniskskader, slidgigt, løberknæ, væskeansamling, betændelse i seneskeder, slimsække mv.

Knæproblemer kan være meget smertefulde samt indvaliderende og påvirker ofte en i mange henseender.

Har du pådraget dig en skade under sportsudøvelse og ikke længere kan udføre denne pga. stærke smerter, kan der også opstå psykiske problemer, irritationer og din iritationstærskel bliver meget kort, og du bliver i dårligt humør. Noget jeg kender fra mig selv som løber.

Der kan stå væske i knæet, som trykker på nerver og sener i knæet og smerterne øges i løbet af dagen.

Har du et job, hvor du bruger dine knæ meget, kan der meget nemt opstå irriterede slimsække, betændte slimsække, som kan være meget smertefulde, og dette gør, at du ofte må sygemelde dig for at få ro i knæet.

Slidgigt i knæ. Nedslidningen kan opstå på den indre/ydre side eller begge samtidig. Det kan skyldes almindeligt slid, tidligere eller forudgående skader i knæet. Der findes ingen behandling, der kan kurere slidgigt, og der skal meget til, inden man kan få et nyt knæ.

Springerknæ, er en overbelastningsskade. Det er en knæskalssene der er mellem knæskallen og skinnebensknoglen. Denne skade opstår hyppigst ved sportsaktivitet, f.eks. spring/hop, spark til bold, løb, hurtige retningsskift .

Der findes mange flere former for skader i knæet, men samlet set er de alle invaliderende i dagligdagen.

Er du en, som ofte må holde dig i ro og jævnligt bruge ispose på knæet, som kan være hævet, rødt og varmt.

Er du en, som har dyrket meget idræt, danset, gået lange ture, kørt lange ture på cykel m.v., alt sammen noget der har øget din livskvalitet. Men pga. smerter i knæene er du blevet passiv på disse områder og din livskvalitet er ikke længere den samme.

Vidste du, at smerter/problemer med knæene, ofte give andre overbelastninger i kroppen, som f.eks. hoften, ryggen, modsatte knæ m.v.

Har du været igennem det etablerede system og prøvet næsten alt og  går stadig med smerter?

Vidste du, at BMS-smerteakupunktur kan halvere eller helt fjerne dine smerter i knæene?

Hvis ikke, synes jeg du skal prøve bare 1 enkelt behandling og mærke, at der hurtigt sker en reduktion af dine smerter.

Jeg bruger som oftest alle mine fagligheder samlet under en behandling og finder ud af, hvad der er af fysiske og psykiske årsager til dine smerter. Det kan f.eks. være stædighed, stolthed, vrede mv.

Ring gerne i dag, og du er på vej ud af dit smertehelvede.

 

Et svar

  1. Helga munkebro siger:

    Har et barnebarn på 12 som har storeproblemer knæ system siger det er vokseværk .hvad er pris pr behandling og hvor mange regnes der ca

Skriv et svar