Hælspore – få effektiv hjælp i dag i Kerteminde

Hælspore – få effektiv hjælp i dag i Kerteminde

8. marts 2018 Ikke kategoriseret 0

Hælspore (kalkaflejring på undersiden af hælbenet)

Hæle spore smerter fjernes i Kerteminde

Går du på syle, så få hjælp med BMS akupunktur

Hælspore opstår som følge af pres på fodens muskler og ledbånd.

Det er ofte personer, der står og går meget på jobbet, motionister, der løber meget og har mange afsæt. Personer, der går meget i høje hæle, platfodede, overvægtige og ældre med gangbesvær, der går på en sådan måde at hælen belastes.

Når hælen er udsat for større belastninger, kan der ske en aflejring af kalk for enden af hælknoglen.

Der kan findes rigtig meget læsestof omkring hælspore og fodens anatomi på nettet.

Hælspore kan være meget smertefuldt og invaliderende og det kan tage lang tid inden foden er iorden igen.

Jeg er selv løber og har været igennem hele det etablerede system med hælspore. Det startede ved lægen, hvor jeg blev henvist til fysiologisk behandling, hvor jeg fik chokbølger, massage og optapening uden den store forskel på smerterne. Jeg fik endvidere mulighed for at købe indlægssåler af forskellige slags, støttestrømper, bandager m.v. Det løb op i en mindre formue og intet af det hjalp (fik 10 behandlinger). Jeg købte forskellige sko med håb om, at det ville ændre på resultatet. Det tog ca. 5 mdr., inden jeg var løbende igen.

Jeg er senere blevet uddannet BMS-smerteakupunktør og har hjulpet flere motionister af med smerterne i hælen og de er igen blevet løbende uden problemer.

Så går du med smerter på grund af hælspore, skulle du prøve en eller flere behandlinger hos mig, så er du hurtigt i gang igen.

 

Skriv et svar