Min uge på klinikken – mødet med en fantastisk klient på 90 år

Min uge på klinikken – mødet med en fantastisk klient på 90 år

15. august 2019 Ikke kategoriseret 0

Første uge i klinikken efter en dejlig sommerferie har været rigtigt god for mig og det er så livsbekræftende at kunne hjælpe andre mennesker.

Har en klient på 90 år som jeg healer og hun fortæller, at hun hver dag cykler 14 km for at handle i Rema 1000 og hun iøvrigt ikke har meget tid til at snakke, da hun lige straks skal være på det lokale plejehjem som besøgsven.

Efter healingen udtaler hun: ”Jeg er som født ny og kommer snart igen.”

En anden klient kommer med problemer i akillessenen og egen lægen siger, at det er kronisk betændelse efter kemobehandling. Klienten bliver smertefri ved at jeg smertebehandler med få nåle og er jublende glad. Vi bliver enige om at ses igen, da der ligger flere ting i rygsækken, som vi taler om og som vi sammen kan få ryddet af vejen.

En klient som kommer til hypnose for rygestop, står og ryger sidste smøg i døren og derfra er det slut med røg. Efter hypnosen havde klienten på ingen måde lyst eller behov for røg mere.

En anden klient kom meget dårligt gående på grund af en formodet hælspore, der var en større bule under foden. Med få nåle forsvandt smertene og klienten kunne igen gå normalt på foden. Klienten gik også med andre smerter i kroppen bl.a. nakke/skuldre og dem kunne vi også smertedække og i løbet af få minutter kunne klienten dreje hovedet meget mere og blev smertefri.

Husk at tænke positivt og få det bedste ud af din dag.

Skriv et svar