Ugen der gik – Tiden flyver af sted i min klinik og jeg er så glad og taknemlig for at kunne hjælpe, når livet gør ondt.

Ugen der gik – Tiden flyver af sted i min klinik og jeg er så glad og taknemlig for at kunne hjælpe, når livet gør ondt.

1. oktober 2019 Ikke kategoriseret 0
Klienter i klinikken

Jeg har i denne uge haft 3 unge mennesker, som er mellem 12-14 år.Børnene er såkaldte delebørn med en 7-7 ordning og det er tankevækkende, hvad det kan skabe af psykiske problemer/mistrivsel for børnene.Det kan godt være, at det er fint for forældrene, men ungerne lider i dette setup.De bor i en taske og skal hele tiden indordne sig efter regler i hjemmene, som kan være forskellige.Børn er meget loyale over for begge forældre og tænker mange tanker, som de kun tør sige højt her hos mig.Denne ordning, i disse 3 tilfælde, udmønter sig i børn, der ikke trives, de virker triste, gør tingene fordi de skal og ikke af lyst.Er ikke meget for at deltage i aktiviteter, fordi de måske skal passe på en forælder…?Dette er helt på min egen regning: Tænk jer godt om ved en skilsmisse og tag meget gerne børnene med på råd om hvad de ønsker, så I alle kan trives med løsningen. Og husk at samarbejde på den gode måde, børnene har fortjent det bedste.

Fysiske udfordringer og ondt i livet

Klient med tennisalbue og dårligt knæ, var jublende glad, efter behandling med akupunktur/healing og forlod klinikken smertefri.Ny klient til hel kropsmassage, som var tiltrængt.Klienten synes jeg var en hård hund og var bange for, om hun nu også kunne gå dagen efter.Klienten skrev næste dag, at kroppen føltes rigtig godt efter massagen og ville gerne bestille en ny tid.Ældre klient kom i klinikken med ondt i livet, som trængte til at få løst op for flere problematikker, som er gemt i rygsækken.Jeg brugte NLP samtaleterapi og sluttede lige af med en kort healing. ženská viagraSå det var en glad klient, jeg sendte hjem .Tiden flyver af sted i min klinik og jeg er så glad og taknemlig for at kunne hjælpe, når livet gør ondt.

Husk, tænk positivt…

Skriv et svar