Jeg er så glad, når jeg får mulighed for at kombinere alt det jeg kan og har lært gennem livet – Ugen der gik i Janes Klinik

Jeg er så glad, når jeg får mulighed for at kombinere alt det jeg kan og har lært gennem livet – Ugen der gik i Janes Klinik

7. oktober 2019 Ikke kategoriseret 0
Janes Klinik - ugen der gik

 

Jeg er så glad, når jeg får mulighed for at kombinere alt det jeg kan og har lært gennem livet. Jeg modtog nemlig en klient med store smerter i skuldren, som havde været ved læge af flere omgange og ”bare” fået smertestillende medicin, så her kunne jeg bruge både massage, akupunktur og healing. Det var en glad og smertefri klient, der gik fra klinikken.

Fik dejligt besøg af en 90-årig klient, som lige trængte til healing og det er en stor fornøjelse at hjælpe denne klient. Klienten er så positiv og sprudler af glæde og varme, og jeg bliver så glad i låget. Fantastisk menneske.

Klient med kroniske smerter i kroppen. Jeg valgte denne gang at bruge healing og klienten var helt fri for smerter bagefter. Klienten fik øvelser med hjem, til at forebygge nogle af generne. Det er godt selv at tage ansvar og lære selv at hjælpe til, hvis smerterne skal holdes nede. Jeg mødte en glad klient dagen efter, som stadig var helt smertefri. Det er da skønt.

Sukkertrang og overspisning

2 klienter ønskede hjælp af til at komme af med sukkertrang og overspisning. Vi fik en længere snak om livet og fandt frem til flere ting i deres liv, som gør at ovenstående er blevet en del af deres liv. Jeg håber, at jeg har gjort en forskel her, og de har fået noget at arbejde med. Tingene hænger sammen. Handling skaber forvandling.

Baby fik healing, og faldt langt om længe i søvn

Baby på 10 måneder, som ikke har villet sove 6 dage i træk, han har skreget og skreget, og mor og far er helt brugte. Baby fik healing og 1 time senere fik jeg et skønt foto af en sovende baby. For en sikkerheds skyld kom babyen forbi næste dag. Det var en super glad baby med masser af smil og meget pludrene. Baby fik endnu en healing og jeg tænker, at den opgave nu er klaret.

Sluttede ugen af med en 10 kilometer løbetur.

Husk tænk positivt…

Skriv et svar